Ongewenste babyspam,,,

Ik heb nooit die babyspam begrepen van die “new parents”.
Want na de tiende foto die week weten we met z’n allen wel hoe “lief”, “leuk” en “geweldig!” je kindje is.

Maar nu ik zelf na al die jaren van wensen en hopen dan eindelijk zelf een wonder heb gekregen, begin ik het steeds beter te begrijpen.
Een gevoel dat je aan een niet-ouder alleen kunt uitleggen als dat het te vergelijken is met iedere dag opnieuw verliefd worden op zo’n mooi wezentje. Dat na een paar weken opnieuw “geboren” wordt wanneer het zich bewust is van de omgeving. En dan ervaar je dat eerste moment na de bevalling opnieuw. Alleen dan zonder de pijn, viezigheden en gĂȘnante vertoningen.
Iedere dag opnieuw laat ik een paar tranen van geluk omdat ik zo blij ben dat mijn wens in vervulling is mogen gaan. Dan kijk ik haar aan en tovert ze weer een prachtige glimlach tevoorschijn. Een en al puur wat daar voor me ligt.
Iedere dag opnieuw ben ik dankbaar dat ik dit mooie wezentje vast mag houden en eindelijk al mijn opgespaarde liefde mag geven.
Iedere dag opnieuw verwonder ik me over hoe snel het gaat en dat er iedere dag nieuwe dingetjes brengt.
Dus nu begrijp ik de babyspam ook beter want wat is er nu mooier dan deze gevoelens mogen ervaren?
Het is als verliefd zijn en ook dan wil je het van de daken schreeuwen.
Ik zal jullie sparen en niet iedere dag foto’s plaatsen. Maar vergeef het mij als er zo af en toe een foto gepost wordt van ons prachtige Ingelke. Want ook deze verliefde mamma wilt niets liever dan het van de daken schreeuwen!

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *