Give Me Back My Love,,,

Vanavond voelde ik de tranen door je woorden heen. Het leek alsof je hart gebroken werd. Nooit wou ik voor jou een droom bouwen die nooit werkelijkheid zou kunnen worden. Een droom bestaande uit geweldige fantasieën waar maar geen eind aan zou mogen komen.

Ik had voor mijzelf ook zo’n droom alleen leek het alsof jij daar niet in mee wou. Je kreeg een fractie de kans om te reageren maar je liet me staan in de kou. Alle grond leek onder mijn voeten te zijn weggeslagen. De enige zekerheid die ik had, liet ik gaan voor jou maar schijnbaar zag je niet in hoe groot dit offer voor mij was. Het leek wel of je onzekerheid je alleen naar je eigen angsten liet kijken. Ik had ze ook maar wou er overheen stappen voor je omdat ik vond dat je het waard was.

I waited all night long
Just to see your face
But you didn’t show
Now I hate this place.
Never had the luck
To find a man so true

Jij bracht hoop dat er nog ergens een puurheid bestond die recht vanuit het hart kwam. Pure liefde zonder enige twijfel dat het gebaseerd was op pure lust. Hopend op een blik die verder keek dan

eindeloze zaadlozingen.

AII I had was faith
To meet a man like you.

Je bracht me slapeloze nachten door de twee verschillende werelden waarin wij leven. Toch nam ik het voor lief en bleef mijn interesse in jou groeien. Het ideaalbeeld leek steeds dichterbij te komen. Lang had ik dit gevoel niet meer mogen hebben en jij liet me weer even zweven. Hunkerend naar het warme gevoel, bleef ik bergen voor mijn gevoel verzetten. Toch kwam er geen bevredigend antwoord.

Give me back my love
AII I want from you
Is to give me back my
love forever.
I let it slip away
There was nothing I could do
Give me back my love again.

Het ongeloof door de vele ervaringen in het leven, maakten de hele fantasie tot een grote leugen. Excuses vlogen door mijn hoofd om maar elke vorm van aangenomen waarheid, te gaan ontkennen.

People learn to write
People learn to take.
AII I learned in life.
Somehow it’s all fake.

Wachtend op het moment tot “Ralph Imbar” om de hoek komt met het verlossende woord…..

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *