Cynical Thoughts,,,

Went down memory lane today tussen de bijna 30.000 foto’s op mijn harde schijf. En er was één ding in het bijzonder dat me opviel. Bijna alle foto’s zijn +1. Mijn hele leven was gebaseerd op een leven +1. Inmiddels rijst bij mij de vraag of ik na al die gefaalde relaties niet beter af ben met een goede relatie met mijzelf. Who needs a +1? Gezegend met leuke vrienden die de platonische kant van een relatie opvangen, een B.O.B. cause every woman has to have one! En dan af en toe de fysieke aandacht van iemand want het ego wilt ook wat.

Ben ik gewoon cynisch door het idee dat Valentijnsdag om de hoek staat en ik weet dat liefde puur een chemische reactie is of zou mijn anonieme liefde zich dan eindelijk melden dit jaar en mij een kaart sturen?

Het idee dat ik weer een relatie aanga met iemand op een moment bevangen te zijn door vlinders en daardoor geen heldere keuze kunnen maken, gevolgd door een jarenlang gevecht met aanpassingen, uit elkaar groeien en gebroken achter te blijven, geven mij niet echt hoop om het nog eens te proberen.

Ik weet wat houden van betekent. Ik weet hoe het voelt om alles waar mijn wereld om draaide kwijt te raken en nog iedere dag raap ik de scherven bij elkaar en druk het gemis weg. Het einde van iedere relatie heeft een reden en ook al weet ik rationeel heel goed dat deze man niet goed voor mij was, mijn hart dacht daar anders over.

Met bijna 3 miljoen singles in ons land zou je toch eigenlijk wel verwachten dat er ergens een juiste rondloopt. Maar waarom zijn al deze mensen single? Wat is hun verhaal? Zijn we teveel eisend of is het echt zoals mij laatst iemand vertelde dat het internet een bom onder veel relaties legt?
De weg om op zoek te gaan naar “beter” is vergemakkelijkt. Maar waarom zoeken naar beter als je het al hebt gevonden? Zijn we eigenlijk ooit tevreden met wat we hebben en moeten we niet altijd argwanend zijn of we zelf wel goed genoeg zijn?

Johnny Depp figureert als de ideale schoonzoon, Bobbi Eden als de ideale bedpartner en de familie Camden als het ideale gezin. Dus voor de ideale situatie is een acteercarrière vereist, borstimplantaten en zeer vruchtbare eierstokken. Nu nog die rijke man om het allemaal te financieren.

“I love you but I love me more!”

Samantha Jones

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *