Ponypiemels En Zomerzakjes,,,

Ponypiemels en zomerzakjes

Laat ik voorop stellen dat hetgeen hier besproken gaat worden, niet maar dan ook niets van doen heeft met beastiality of iets in die richting. Dat is een scène waar ik me ver van vandaan zal houden.

Vandaag besprak ik met een zekere meneer over mijn gedachten en gevoelens rondom penissen.

Al vanaf het eerste moment ik de gemuteerde tumor zag, was ik helemaal gefascineerd door zijn vorm en later de werking er van. Geen enkele penis bleek ook hetzelfde te zijn. Structuur, vorm en zelfs hardheid verschilden van elkaar. Reden genoeg voor mij dus om, wanneer ik er de kans voor kreeg, een uitgebreid onderzoek te starten naar deze levenloze larve. Laat ik wel even subnote maken dat het genot ik mag ervaren, absoluut niet onder stoelen of banken zal of wil steken.

Bij mijn allereerste onderzoek, die ik startte tijdens een gezamelijke duik in het bubbelbad, viel mijn oog op het zwevende scrotum in het water. Met mijn ogen volgde ik mijn handen die snel een weg baanden door het schuim richting de twee kaatseballen in het net. Door het warme water, was zomerzakje ( een meesterlijke term btw die bij mijn recentste onderzoek opborrelde) los gekomen en kon ik mooi overal met mijn vingers bij. Daarmede tot de conclusie gekomen dat ze toch wel redelijk wat bewegingsruimte in het botherammenzakje hadden. Die dag kwam ik tot de ontdekking dat het mannelijk geslachtsdeel, redelijk gevoelig bleek te zijn. Het moment de tegenpartij net begon te genieten van mijn aanrakingen, kwam ik op het lumineuze idee zijn teelbal naar binnen te duwen, Het was immers ooit ingedaald dus mijn inziens moest er ergens ook weer een weg terug zijn. Ja toch? Tot mijn verbazing was die opening er na al die jaren nog. Helaas voor mijn toenmalige wederhelft, een pijnlijke ontdekking. Vanaf die dag is er een mangneet in mijn hand geschoten en weet ik blindelings en op de meest ongewenste momenten, de gevoelige plek te vinden. Tja, shit happens.

Mijn meest walgelijke ontdekking ooit, bevestigde mijn gedachte dat Mr Weenie ter dege een eigen leven leidde. In mij opinie heeft het gevaarte een eigen belevingswereld en kotst zijn mening op elk (on)gewenst ogenblik.

De horizontaal gelegen homo erectus showde met alle trots zijn eigen erectus. Met zijn handen onder zijn hoofd en een trotse blik waar zelfs Silvester Stallone zijn wenkbrauw niet voor optrekt, liet hij zijn magic twisty opveren alsof hij ook aan een vislijn door zijn leuk 8-jarige meisje met sproeten opgetild werd. “Magic Twisty. De wormdressuur met ongekende mogelijkheden! Nu bij Bart Smit verkrijgbaar.”

Laatst besprak ik met mijn lieftallige vriendin het fenomeen “blowjobs”. Op zich is daar natuurlijk niks mis mee, tenzij je aan een of andere ranzige kaasstengel mag gaan knabbelen. Dat gaat zelfs mijn ranzige brein te ver. Hoewel ik me toch een keer kan herinneren dat ik na een avondje stappen het wel een leuk idee vond om mijn chauffeur slash partner, bezig te houden tijdens zijn coureur acties.Mijn mondhoeken vulden zich met een kleverige substanties die ik op dat moment niet direct thuis kon brengen. Alcohol is normaal gesproken geen excuus maar geloof mij, deze keer lag het echt aan de alcohol. Echt! Nadat ik mijn mondhoeken zorgvuldig had schoongelikt en met het resterende zure spul mijn slokdarm induwde, realiseerde ik me in een keer wat de opgedroogde papresten in mijn mondhoeken waren. Spontaan keerde mijn maag zich om en kwam al mijn duurbetaalde drank er in golven uit. Inclusief zijn opgespaarde eigendommen.

Anyhows, anno 2010 is het gewoon niet meer mogelijk om onder een blowjob uit te komen. Niet dat dat zo rampzalig is maar het feit een man op voorhand al zoiets van je verwacht, staat me niet echt aan. Niet dat we de huidige generatie die seksueel actief is iets kwalijk kunnen nemen, John Travolta riep het al in de seventies. Wij vrouwen doen niet zo moeilijk en passen ons daarom wel aan. Niet zeuren doen, gewoon slikken.

Echter kan het de hedendaagse man niet gek genoeg en is zijn lijstje inmiddels al uitgebreid met concerten bezoeken via de artiesteningang. Ik weet niet hoe jij er over denkt maar dat wat er bij mij daar in gaat, zal toch eerst bij de andere partij er in gaan. Jij wilt er van genieten? Nou ik ook!

Besides, mensen laten we nu even eerlijk wezen met elkaar. Ik heb geen prostaat die gekieteld kan worden en wie heeft dat wel? Juist.

Waarom ik nog op mannen val? Tja…die vraag stel ik me vrijwel dagelijks.

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *