Adam And Eve Or The 120 Days Of Sodom?

We spreken van seks wanneer twee mensen copuleren. Twee zielen worden één. Toch hebben we alleen maar seks wanneer we er zelf zin in hebben. Mocht dat namelijk niet het geval zijn dan spreken we over aanranding, hetzij verkrachting.

Maar als we dus alleen maar seks hebben op het moment dat we er zelf zin in hebben, spreken we dan eigenlijk niet over masturbatie? Is seks dus eigenlijk masturbatie?

Kunnen we eigenlijk wel genieten van het genot van een ander? Hoewel seks een onderdeel van een relatie lijkt te zijn, is het in mijn ogen de meest egoïstische daad die je maar kunt begaan. Een orgasme organiseren door het (mis) gebruik van het geslachtsdeel van de ander.

Ondertussen profiteert de seksindustrie van onze egoïstische lusten en bootst onze geslachtsdelen na in allerlei vormen en kleuren. Toch willen we niet alleen de vibrator op ons nachtkastje hebben staan. Ook al heb je er 1 met 49 standen. Schijnbaar zit er in ons allen een libertijn die er op zit te branden om uit ons los te komen. Het gebruik van een ander voor eigen genot.

Ooit hingen we Markies de Sade op voor zijn wonderbaarlijke geschriften. Zonde. De man verwoorde precies datgene we allemaal al eeuwen wilen doen. Voor ons zelf leven. Het rekening houden met een ander is puur een opgedrongen moreel en faliekant tegen de natuurwetten in.

Bij het lezen van zijn boek draaide in den beginne mijn maag ook regelmatig. Tot ik zijn standpunten begon te begrijpen. Eigen wellust moet hoogtij vieren!

Als ik voor mijn eigen genot een ander behoef te gebruiken, dan moet geen enkel moreel mij in de weg hoeven staan. Mijn instinct moet mij de weg leiden.

Gedreven op opgedrongen morelen leven wij ons leven. Elke vorm van buitensporig geluk wordt tot in de kiem gesmoord. Een buurvrouw die in de gaten houdt of je wel iedere avond voor je man kookt opdat je geen misbruik maakt van zijn zuurverdiende centen. En als mij dat nu eens genot verschaft?

Het losbandige genot om te domineren. Niet te verwarren met sadomasochisme. Wellicht dat daar ook nog een verborgen wellust verschuilt ergens in een hoek achter de morelen die met hun vinger wijzen daar ver van weg te blijven.

Het hebben van seks is alleen goed wanneer de buren het met de manier waarop, eens zijn. Iemand voor de lol in zijn bek schijten opdat het je een eigen orgasme verschaft, is volkomen irreëel!

En zo ontstond onze grote vriend “Masturbatie”. Dé manier om je eigen wellust hoogtij te laten vieren.

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *