Blood On The Dancefloor,,,

Een gebroken hart. Scherven op de grond. Waar ze haar voeten ook neerzet, de scherven snijden wonden in haar voet. Haar mond is afgesloten met een onzichtbaar slot. De pijn brandt van binnen maar kan en mag er niet uit. Een bittere traan verlaat haar glazige oog. De blik van haar spiegelbeeld maakt haar razend. Om haar heen ziet ze rozen besprenkeld met druppels van bloed. Glasscherven zover het oog kan reiken. Een kille donkere ruimte vol woede, pijn en verdriet. Een tweede traan verlaat haar lichaam. Hij rolt van haar gezicht om op de grond in tweeën te splijten op een scherf. Ook zijn ziel is aan stukken gescheurd.

Een zee van vuur verschijnt rond om haar heen. De hitte begint als mespunten in haar lichaam te prikken. Ze smeekt om water maar het vuur lijkt sterker dan haar smeekbeden en komt dichterbij. Langzaam voelt ze haar huid heter worden. Haar vel begint te branden. Met een laatste kreet schreeuwt ze om hulp. De aanraking van dit passioneel element doet haar hart branden.

Hemelse klanken doen hun intrede. Ze kijkt om zich heen maar ze weet niet waar de klanken vandaan komen. Trillingen banen hun weg naar het diepst van haar ziel. Even lijkt ze geen lucht meer te krijgen. Ze grijpt naar haar keel . Het wordt haar licht in haar hoofd.

“Wat?”

Ze kijkt hem recht in zijn ogen aan. Ze weet niet waar ze is. Langzaam krabbelt ze op. Ze lag in zijn armen. Wat deed ze daar?

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *