Cuddling With The Sun,,,

De warme felle zon schijnt op mijn gezicht. Ik sluit mijn ogen en laat de warmte mijn lijf binnenstromen.

Ik denk terug aan die stevige handen op mijn lijf. Aan die indringende blik die mij in een ogenblik deed smelten.

Ik waan me weer even op dat moment en voel de tinteling tussen mijn benen. Mijn hoofd leg ik op mijn schouder en ik ervaar opnieuw hoe je jouw mond in mijn nek drukt. Een zachte kreun verlaat mijn mond en ik bijt op mijn lip.

De warmte van de zon simuleert jouw warme lijf op dat van mij. Ik wil je tegen mij aandrukken. Je legt me op mijn rug neer en langzaam open ik mijn dijen. Je drukt je harde kruis tussen mijn benen en ik merk dat ik mijn bekken omhoog duw. Ik wil meer. Ik wil jou.

Je pakt mijn borst vast en begint er in te kneden. Je gaat met je hoofd naar beneden. Met je mond trek je mijn truitje omlaag en bijt zachtjes in mijn tepel. Ik voel hoe mijn lippen opzwellen en ik nat word van jouw aanrakingen.

Je kust me hartstochtelijk en ik voel dat je mij wilt. Ik duw je rechtop en open je broek. Vol trots aanschouw ik wat ik bij je heb aangericht. Mijn hand vindt haar weg naar jouw kruis en pakt je volgelopen lid vast. Alsof ze een eigen leven leidt begint ze op en neer te gaan. Ik kijk je in je ogen aan om te zien wat het met je doet. Je mond staat een stukje open en je ademt zwaar.

Ik kijk weer terug en zie dat het geil me tegemoet loopt. Die aanblik kan ik niet weerstaan en met mijn tong lik ik het vocht van je penis. Het smaakt heerlijk en ik wil meer. Ik druk mijn mond over je lid heen en begin langzaam op en neer te gaan met mijn hoofd. Zacht zuig ik het geil uit je en speel met mijn tong omdat ik hem helemaal geproefd wil hebben. Hij voelt heerlijk aan in mijn mond. Ik sluit mijn ogen en ga op in het moment. Ik hoor je gekreun en je smeekbede om te stoppen maar ik kan niet stoppen. Dit voelt zo heerlijk.

Je gekreun wordt luider en je pakt me vast. Je knijpt me stevig en ik voel een warme stroom mijn mond vullen.

Ik slik mijn beloning door en bedank je voor deze geweldige ervaring.

Met een glimlach open ik mijn ogen. Wat is het toch heerlijk om altijd en overal te mogen genieten van de wonderbaarlijk mooie ervaringen des levens.

My mother told me that life isn’t always about pleasing yourself and that sometimes you have to do things for the sole benefit of another human being. I completely agreed with her, but reminded her that that was what blow jobs were for.” 
― Chelsea Handler

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *