Cheeky Showering,,,

Het warme water stroomt over mijn lijf en mijn mentale bagage probeer ik van mij af te wassen. Ik voel me vies, gebruikt en onbegrepen. Voor de derde maal vul ik mijn handpalm met douchecrème en begin me van top tot teen te wassen. Ik hoor de deur van de badkamer open gaan en voel je aanwezigheid vlak bij me. Nietsvermoedend vraag je mij of je bij me mag komen staan.

Eigenlijk wil ik je heel hard toeschreeuwen dat ik afkerig van je ben, dat je mij niet meer opgeilt, dat je mij en mijn lijf het idee geeft zo ver mogelijk bij je vandaan te willen blijven maar toch zeg ik ja.

Je vult je eigen hand met douchecrème en begint mijn rug in te smeren. Vroeger fantaseerde ik over dit soort scènes. Een man die een vrouw liefkozend inwreef en net als jij nu doet, haar zachtjes in haar nek kuste. Diep van binnen schreeuw ik dat je moet stoppen maar ik wil je niet kwetsen. Je bedoelt het nu eenmaal niet slecht maar ik weet dat de liefkozing niet oprecht is. Enkel een kopie van gedrag uit romantische films. Je hebt een ander doel voor ogen. Een traan verlaat mijn oog.

De hele setting lijkt je op te winden. Langzaam voel ik je penis groeien en je plaats je erectie tussen mijn billen. Een vloed van walging golft door mijn lijf. Ooit wond dit mij ook op maar ik kan het niet meer opbrengen om me te verlaten in jou, om mijn hoofd op hol te laten slaan en me te laten leiden door hormonen.

Van binnen verstijf ik maar leg me neer bij de ongestelde vraag. Jij wilt mij en ik ben nu van jou. Met mijn rug sta ik naar je toe en laat mijn hoofd op de tegels rusten. Je ziet mijn gezichtsuitdrukking niet en maar goed ook, want je zou me mijn houding nog kwalijk kunnen nemen.

Met je twee stevige handen pak je mijn borsten vast en begint ze te kneden. Voor mijn gevoel lijkt iedere aanraking van jou te branden op mijn vel.

Je legt je hoofd in mijn nek en ik hoor je hijgen van genot. Je kunt de drang niet meer weerstaan en woest duw je mijn benen uit elkaar en maakt mijn rug hol zodat ik in de gewenste houding sta.

Je kreunt. Dit is wat je wil. Totaal niet stilstaand bij de partner die je nu vasthebt. Ruw wrijf je met twee vingers even over mijn clitoris. Waarschijnlijk voor de vorm. Zo lijkt het toch nog even of je aan mij denkt. Je hebt maar een doel voor ogen en dat is duidelijk want zonder blikken of blozen schuif je hem zo in een keer naar binnen.

Een schrijnend gevoel verplaatst zich vanaf mijn kruis over mijn hele lichaam. Je bent in me.

Er is geen weg terug meer. Ik zal mee moeten doen totdat je klaar bent met me.

Je kreunt harder, hijgt harder en stoot harder. Zonder enig respect voor mijn vrouwelijkheid ram je je grote lid in mij. Je pakt me bij mijn heupen en met je vingertoppen diep in mijn vlees geknepen, duw je mij op en neer. Mijn hoofd bonst tegen de muur. Het lijkt je totaal te ontgaan dat ik ongemakkelijk en pijnlijk toe heb gegeven aan je lusten.

Je ramt nu nog harder en sneller. Ik weet dat het zo is gedaan. Je bijt in mijn schouder en knijpt hard in mijn tepels. Een luide kreun verlaat je mond. Ik voel je diep stoten in me en je sappen banen zich een weg in mij.

Je kust me in mijn nek, bedankt me en wandelt de douchecabine uit…

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *